Region

Svet

Firči: Prete mi Miloševi Krajišnici!

Neki od Miloševih obožavalaca preozbiljno su shvatili prepucavanja u rijalti programu, pa su počeli da šalju pretnje smrću Firčiju. "Prete mi Miloševi Krajišnici. Tako su se barem predstavili. U strahu sam za svoj život i verujte mi, u šoku u kakvoj zemlji živimo, jer ovo nisam nikada doživeo. Ne znam šta da radim, upravo se konsultujem sa advokatom da vidim šta ćemo da preduzmemo. Ne bih da dižem prašinu pre nego što se dogovorim s njim", izjavio je Firči.

Firči: Prete mi Miloševi Krajišnici!



Firči je dodao da ništa ne može da zameni osećaj bezbednosti: "Zadovoljan sam novcem koji sam dobio kao honorar, ali sve pare ovog sveta nisu dovoljne za ono sve ono što sam pretrpeo na farmi. Sad znam da je trebalo da tražim više".

Firčiju ne prete samo krajišnici,vec da  postoje organizovane grupe koje imaju za cilj da mi oduzmu život.

"Dok sam bio na farmi, na ulici su mi napadali devojku, imam stotine smrtnih pretnji. Moj prijatelj je završio u Urgentnom centru razbijene lobanje samo zato što je kroz osmeh rekao da me poznaje. Dakle, imam više nego dovoljno primera da je u ovoj zemlji nemoguće imati različito mišljenje, pa kakvo god da je. U demokratskoj zemlji u kojoj svako ima pravo na mišljenje, preti se batinama! Pa na čast neka vam služi! Ali mene to ne brine!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

farma

Povezane vesti:


>