Region

Svet

Saška Janković: Zaprepašćena sam što je Mirna bila u duelu

Saška je istakla da pored Mirne pobedu zaslužiju Zoran ili Ivan I da joj stajanje na rupi nije bilo strano jer se već jednom našla na njoj zajedno sa Vesnom Pavlović.

Saška Janković: Zaprepašćena sam što je Mirna bila u duelu



Studentkinja iz Smedereva Saška Janković je napustila šou “Prvi glas Srbije”. Odmah po izbacivanju Saška nije mogla da sakrije iznenađenje što se sa njom u duelu našla Mirna jer da je mogla nekoga da izabere od takmičara sa kim bi odmeravala snage to svakako ne bi bila ona.

Ipak, Saška je istakla da pored Mirne pobedu zaslužiju Zoran ili Ivan i da joj stajanje na rupi nije bilo strano jer se već jednom našla na njoj zajedno sa Vesnom Pavlović.

- Ovo sam već probala, pomislila sam u trenutku kada je žiri doneo odluku – rekala je Saška odmah po izbacivanu. - „Show must go on“. Već sam se našla jednom na rupi sa Vesnom Pavlović u drugom lajvu i bilo mi je teško jer je Vesna sjajan pevač. Ipak, Mirna i ja smo po mišljenju i publike i žirija dobri pevači tako da je ovog puta bilo mnogo teže. Čudilo me je ne što sam se ja našla u duelu, nego što se Mirna našla tu, to je nešto što nikako nisam očekivala. To mi je nerealno jer je otvorila veče fenomenalno, ja sam pre samo par lajvova pesmom Selen Dion otvorila veče pa sam prošla tako da to sve to dokazuje da ne postoji neko jasno merilo. I ako bih birala jednu osobu sa kojom bih se našla u duelu, to svakako ne bi bila Mirna. Možete da pevate vrhunski ali eto.

Devojka koja je pokazala neverovatne vokalne mogućnosti i po mišljenju mnogih svojom interpretacijom “dizala kosu na glavi” Saška smatra da pobedu zaslužuje ipak neko drugi.

- Sada je već trenutak u emisijama kada svi dobro pevaju, ali po meni se u nijansama izdvajaju Mirna, Zoran i Ivan jer mi prijaju njihove boje glasova i doživljaj interpretiranja. Ostali kandidati veoma dobro pevaju ali meni lično se dopada kako se njih troje snalaze na sceni.

Saška je otkrila da bi najviše želela po izlasku iz šoua "Prvi glas Srbije" da odmah počne da radi, ali najviše da provodi vreme sa porodicom.

- Volela bih sada kada sam van kuće da krenem da radim i vidim kako narod reaguje na mene i da što više provedem sa porodicom.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>