Region

Svet

Elements festival pomeren za 20. april! Kupljene karte neće važiti

Ništa od toliko najavljivanog "smaka" sveta. Festival koji je zakazan za 21.12. 2012. u "Kombank Areni" odložen je zbog novonastale situacije vezane za tehničku podršku festivala.

Elements festival pomeren za 20. april! Kupljene karte neće važiti



Zbog loših vremenskih uslova na celoj teritoriji Balkana i usporavanja dostave pojedinih, neophodnih delova scenografije i opreme, kao i zbog povećanog rizika da isti ne budu dostavljeni na vreme, "Elements" festival je pomeren za 20. april 2013.

Organizator obaveštava da se povraćaj novca za kupljene karte može izvršiti već od ponedeljka 17.12.2012 na svim prodajnim mestima "Eventima".

Kupljene ulaznice za 21.12. neće važiti za festival u aprilu. Povraćaj se vrši isključivo na prodajnim mestima na kojima je ulaznica kupljena. Sa obzirom da je Elements festival najavljen kao jedan od najvećih spektakla svih vremena na našim prostorima, nismo spremni na kompromise u kvalitetu, kako programa, tako i scenografije i produkcije.

Najavljujemo da će Elements festival koji će biti održan 20. aprila u "Kombank Areni" imati unapređenu scenografiju i produkciju, ali će svakako tema festivala biti izmenjena, a kao najveću posebnost u odnosu na najavljeni festival 21.12.2012. organizator najavljuje da će pored objavljenih izvođača, u aprilu festival unaprediti sa jednim od najvećih di-džejeva današnjice.

Autor: S.P.
Izvor: Blic, PR

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>