Region

Svet

Venčanje pre zatvora: Vidoje strahuje da ga Nikolina ne ostavi?

Nikolina Pišek donela odluku: Udaću se za Vidoja pre nego što ode u zatvor!

Venčanje pre zatvora: Vidoje strahuje da ga Nikolina ne ostavi?



Iako je delovalo da će hrvatska voditeljka Nikolina Pišek i njen verenik Vidoje Ristović morati da odgode venčanje, svadba se može očekivati veoma brzo!

Beogradski istoričar umetnosti osuđen je na 10 meseci kućnog pritvora zbog nelegalnog posedovanja oružja, a golupčići ne žele da čekaju i budući da je Vidojeva presuda postala pravosnažna, uskoro će stati pred oltar.

"Nikolina je odmerena, zna kad treba da reaguje, staložena i veoma ženstvena. Mislim da je to ono zbog čega se Vidoju odmah dopala. Ona ima dete, on ima dete, neka životna iskustva su im slična i mislim da mogu savršeno da se razumeju. On je to shvatio i sada je možda malo i požurio sa tim venčanjem, a mislim da to ima veze i sa kaznom koju treba da odsluži. Znate kako, našao je konačno ženu koja mu u svemu odgovara i sad bi bilo glupo da je tek tako pusti, verovatno se plaši da ga ne ostavi u međuvremenu", ispričao je izvor blizak Ristoviću.

S druge strane, Nikolina kaže da se ništa nije promenilo u njenim planovima da se uda za Vidoja.

"Priča oko venčanja stoji! Nisam od onih koji nešto kažu, pa posle mesec dana to poreknu. Ne znam još tačan datum, a svakako to ne bih otkrila ni kad bih znala", rekla je Nikolina Pišek.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>