Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Najbrži večeras u 19h gledaju Skyfall (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, portal i radio Svet Plus vam i ovog četvrtka poklanjaju dva puta po dve karte za današnju projekciju filma "Džejms Bond: Skyfall", koji se prikazuje u beogradskom bioskopu "Tuckwood", sa početkom u 19 časova.

Vodimo vas u bioskop: Najbrži večeras u 19h gledaju Skyfall (Video)



Budite brzi i šaljite vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected], a mi ćemo oko 15h obavestiti telefonom one koji su dobili karte.

Dvadeset treći film o agentu 007, deo je najveće i najuspešnije filmske franšize svih vremena. Premijerno je prikazan u Londonu, u Rojal Albert Holu 23. oktobra. U prvom vikendu prikazivanja u Ujedinjenom Kraljevstvu, “Skyfall” je ostvario zaradu od $32.4 miliona dolara.

U filmu Sema Mendesa, pored Danijela Krejga glavne uloge tumače Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris, Havijer Bardem i Berenis Marlo. Jedan od članova internacionalne glumačke ekipe jeste i naš glumac, Milorad Kapor, koji u filmu tumači ulogu kapetana broda.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.



Autor: S.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus


>