Region

Svet

Flamingosi: Nećemo na Eurosong

Televizijski voditelj Ognjen Amidžić i glumac Marinko Madžgalj, dvojac iz grupe "Flamingosi", bili su specijalni gosti na Makedonskom radijskom festivalu u Skoplju i dobili jedno od priznanja namenjenih najzastupljenijim izvođačima na ovdašnjim elektronskim medijima u protekloj godini.

Flamingosi: Nećemo na Eurosong



Amidžić i Madžgalj su otkrili da ne nameravaju da se ponovo oprobaju u "Pesmi Evrovizije", jer, kažu, u strahu su da se u tom slučaju ne raspadne Evropska unija.

"Nemamo aspiracije da se ponovo pojavimo na tom izboru. Mi smo svoje "odmešali". To je za nas bolna uspomena, a u bolne uspomene ne treba dirati. Takav je trenutno naš stav, ali nikad ne reci nikad. Kad smo mi nastupili raspala se naša država, pa se bojimo, kada bismo se ponovo pojavili, da se ne raspadne i cela Evropska unija", šaljivo je Madžgalj obrazložio taj stav.

"Flamingosi" su sa preminulim Luisom i pesmom "Ludi letnji ples", 2006. osvojili prvo mesto na "Beoviziji", a potom na "Evropesmi - Europjesmi" iste godine bili - drugi. U Podgorici je najveći broj poena dobio je dečački sastav "No name", posle čega članovi žirija iz RTCG nisu dodelili nijedan poen dvema najbolje plasiranim pesmama sa "Beovizije".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>