Region

Svet

Pokvarila joj planove: Nataša Bekvalac pobesnela zbog Danijele Vranić!

Posle šest godina pauze Danijela Vranić snimila je novi album pod nazivom "Poželi me u ponoć" na kojem će se naći deset pesama.

Pokvarila joj planove: Nataša Bekvalac pobesnela zbog Danijele Vranić!



Danijela je u emisiji kod Lee Kiš promovisala tri nove numere koje su izazvale veliko interesovanje publike ali i medija, s obzirom na činjenicu da su najavljene kao autobiografske.

Album još uvek nije u prodaji, a prašina oko njegovog izlaska se uveliko podigla. Naime, baladu "Bliže" koju je Danijela izvela u emisiji "Nedeljno popodne" na TV Pink snimila je i njena koleginica Nataša Bekvalac.

Kako tvrdi izvor, Nataša je besna zbog cele situacije, jer je numeru "Gorka hrabrost", kako se zove njena verzija ove pesme, trebalo da prezentuje u jednoj od najgledanijih TV emisija.

"Nataša je snimila pesmu "Gorka hrabrost" pre više od osam meseci. Međutim, kada je čula da ju je Danijela preduhitrila, pobesnela je. Inače, to je pesma poznate grčke pevačice Helene Paparizu, a Nataša je otkupila prava da obradi istu, što nije slučaj sa Danijelom", kaže izvor i dodaje:

"Pesma "Gorka hrabrost" je trebalo da bude udarna balada na Natašinom novom albumu, što je dodatno poremetilo njene planove oko izlaska istog".

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>