Svet

Region

Priuštite sebi malo egzotike na krstarenju u Skandinaviji uz Željka Samardžića i Miu! (Video)

Glavna tema naredne dve nedelje u Skandinaviji je definitivno "Balkan Cruise" koji se održava u subotu 1.decembra u Stokholmu. Krstarenje koje traje 24 sata izmedju Švedske i Finske će 1.decembra ugostiti Željka Samardžića, Miu Borisavljević, trubački orkestar Gađos, lokalne balkanske bendove, DJ-eve, plesne grupe i vas.

Priuštite sebi malo egzotike na krstarenju u Skandinaviji uz Željka Samardžića i Miu! (Video)



Osim bogatog muzičkog programa gosti će moći uživati u šopingu, restoranima, barovima, kafićima, bazenu i spa. Više informacija o ovom fenomenalnom krstarenju možete naći na portalu www.balkancruise.com.



Pored Mie Borisavljević još jedna velika estradna zvezda Željko Samardžić će krstariti sa vama, a on vas je sve pozvao da se ukrcate i uživate uz njegovu muziku. To je više nego samo koncert ili party. Na Balkan Cruise uživate u 24h satnom nezaboravnom krstarenju, u kojem muzika, zabava, show, a najviše ljudi stvaraju atmosferu kao nigde drugde.



Balkan Cruise je jedinstven jer se održava na lukzunom cruiseru Galaxy. Devet spratova visoki i 200 metara dugi Galaxy odiše luksuzom uz savremene restorane, barove, noćne klubove, shopping, i spa.

Portal i radio Svet Plus će vas dodatno obaveštavati o samom toku krstarenja i tome kako je bilo jer će se i naša ekipa naći na ovom ekskluzivnom brodu. Vidimo se prvog decembra u Stokholmu.

Autor: S.P.
Foto: balkancruise.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>