Region

Svet

Igor sprema Mini Kostić žurku na kojoj će je zaprositi!

Igor Kostić shvatio je koliku je grešku napravio kada je dozvolio da njegova nevenčana supruga i majka njegove kćerke, Mina Kostić, koja se trenutno nalazi na imanju u Lisovićima gde učestvuje u rijaliti šouu "Farma", ode iz njihovog doma, te je rešio da se bori ponovo za njenu naklonost.

Igor sprema Mini Kostić žurku na kojoj će je zaprositi!


Obzirom da je shvatio koliko mu nedostaje, odlučio je da joj po izlasku sa imanja priredi veliku žurku iznenađenja, na kojoj će je i zaprositi. Obzirom da je Mina insistirala da ona započne samostalnu karijeru, on će je to veče obradovati i promocijom svog novog singla, za koji je uradio i spot. 

“U kafeu na Novom Beogradu za prijatelje i poslovne saradnike upriličiću opuštenu zabavu na kojoje ću promovisati svoju prvu pesmu i spot pod nazivom 'Ti nisi ta'. Budući da je Mina od početka moje karijere bila moj glavni oslonac i neko ko me je uvek podsticao da se borim, odvojim od nje i počnem samostalnu karijeru, planirao sam da proslavu organizujem odmah po njenom izlasku. Mislim da će biti ponosna na mene kad bude videla šta sam uspeo da uradim u njenom odsustvu i da će ponovo početi da me gleda drugačijim očima. Voleo bih da zaboravimo na sve gluposti koje su nas zaokupile i razdvajale. Mnogo mi nedostaje i ne mogu sebi da oprostim što sam posle našeg razlaza bio isuviše ponosan i tvrdoglav pa se nisam potrudio da izgladim naš odnos. Znam da će mnogi reći da sam se sad setio da je molim za oproštaj, pošto je postala jedan od glavnih favorita na 'Farmi'. Ali ja se ne obazirem na to. Nemam potrebu da se ikome pravdam. Ona je majka moje ćerke Anastasije i mislim da Mina zna koliko nam je potrebna. Često su nas smarali pitanjem: 'Kada ćete konačno da ozvaničite vašu vezu?' Ni Mina ni ja nismo formalisti, ali mislim da je konačno došao taj dan. Na romantičan način ću, na žurki iznenađenja, koju ću, ako sve bude u redu, prirediti po njenom izlasku, pred svim ljudima koji su mi dragi zaprositi moju Minu. Mislim da će ona moj gest shvatiti na najbolji način. Ostalo mi je još nekoliko dana da osmislim kako sve to da izvedem“, rekao je Igor.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>