Region

Svet

Još jedno fantastično veče u klubu Cinema: Željko Vasić i prijatelji (Foto)

Zaokružena je još jedna uspešna sedmica rada novog kluba Cinema. Bez obzira na hladno vreme i na kišu koja je ponedeljak učinila danom bez perspektive za bilo kakav dobar provod, klub Cinema je pokazao potpuno drugačije lice grada i potvrdio da u Beogradu dobar provod ne poznaje radne dane, loše vreme i ostale negativne uticaje.

Još jedno fantastično veče u klubu Cinema: Željko Vasić i prijatelji (Foto)





Veče je otvorlia "Prva dama ponedeljka", prelepa mlada pevačica Sneža Nešić, koja je uz hitove Magazina, Zane i Severine zagrejala publiku za nastup Željka Vasića, koji je, naravno, bio potpuno predan zabavi i dobrom raspoloženju, što je predpostavljate ovaj ponedeljak pretvorilo u najbolju zabavu od otvaranja!



Kao gost Željka Vasića 28.oktobra u klubu Cinema bio je Bojan Vasković. Iako su se tek vratili sa puta iz Crne Gore. Pravo po povratku u Beograd došli su u klub Cinema da, kao Željkovi prijatelji upotpune zabavu i ekskluzivno, promovišu svoj novi album (koji je izašao prošle nedelje) i najave završen novi spot za pesmu "Pijane usne", koji ćemo moći da gledamo već za koji dan.



Uz pesme "Da me hoće","Miris tvog karmina", "Kako je tako je" i mnoge druge.

Klub Cinema je u onoj hladnoj i kišnoj oktobarskoj noći potpuno zanemario to da je u pitanju bio ponedeljak, prvi radni dan u sedmici, i do ranih jutarnjih sati svojm gostima pružio najbolju gradsku zabavu, uz najveće Pop hitove sa naših prostora.







Autor: S.P.
Foto: PR Cinema

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>