Region

Svet

Danas počinje Beogradska nedelja mode: Da li ste zauzeli svoje mesto?

Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda 32. Belgrade Fashion Week počinje danas i traje do 3. novembra 2012. godine.

Danas počinje Beogradska nedelja mode: Da li ste zauzeli svoje mesto?



Uskoro počinje 32. Belgrade Fashion Week (Audio)
Prva revija je na programu u "White Room"-u Belexpo Centra od 19:30 nazvana "Zona 45" na kojoj će se predstaviti regionalni dizajneri Ivana Pilja iz Srbije, Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš iz Hrvatske i Peter Movrin iz Slovenije. Nakon ove revije uslediće još dve, a više o programu pogledajte na našoj stranici događaji.

Modni studio Click, organizator beogradske Nedelje mode ima želju da i ovoga puta prezentuje najvažnije i najtraktivnije aktere domaće modne scene od modnih kuća i brendova, samostalnih dizajnera do studenata i mladih dizajnera. Pod sloganom Snaga kreativnosti na preko dvadeset modnih revija, izložbi i različitih modnih programa predstaviće se oko 70 modnih dizajnera i autora.

U želji da okupi i kvalitetno predstavi najzanimljivije regionalne modne dizajnere s ciljem dobre saradnje i razvoja regionalne modne scene, na predstojećem beogradskom Fashion Week-u će biti predstavljen i projekat Zona 45. Simbol ovog projekta je 45. geografski meridijan koji prolazi kroz Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru i Srbiju, zemlje koje su trenutno uključene u projekat sa željom da se proširi i na ostale zemlje regiona.

Društveno odgovorne aktivnosti su nezamenljivi deo imidža Fashion Week-a, pa će se Modni Studio Click priključiti akciji kompanije Avon – Udari mene, a ne žene - i potruditi se da skrene pažnju na probleme nasilja uporodici i pomogne njihovo rešavanje.

Na ovogodišnjoj 32. Beogradskoj nedelji mode u nedelju 28. oktobra sa početkom u 20 časova na modnoj pisti u dvorani Belexpocentra biće predstavljena najnovija kolekcija UGG Australia za jesen/zimu 2012-13 i ko zapravo nosi ove popularne čizme.

UGG Australia obuća spoj je klasike i modernog,  simbol kvaliteta i udobnosti koji poznate dame u svetu i kod nas najradije nose.

Modnu reviju otvoriće Teodora Spasić,  balerina beogradskog Narodnog pozorišta koja je ove godine u Istanbulu osvojila bronzanu medalju na svetskom takmičenju mladih baletskih umetnika od 18 do 28 godina, a svojom pojavom na pisti obradovaće nas i Katarina Vučetić i Marijana Mićić, koje ove godine predstavljaju ovaj popularan brend.

Kao i svake godine u UGG-u su izabrali poznate dame iz srpskog javnog života  koje dostojno predstavljaju ovaj brend, a u prodavnici Sportina XYZ i Fashion& Friends u tržnom centru Ušće, UGG Australia im je darovao čizmice, da ih tokom predstojećih hladnih zimskih dana greju. Dame koje ove godine predstavljaju UGG Australia: Teodora Spasić, Marijana Mićić, Katarina Vučetić, Ana Stanić, Marina Kotevski i blogerka Zorannah (Zorana Jovanović).

Portal i radio Svet Plus, kao medijski pokrovitelj ove manifestacije vas vodi na reviju po izboru. Pošaljite vaše ime, prezime i broj telefona kao i naziv revije koju želite posetiti na [email protected] i bićete obavešteni, ukoliko dobijete karte, o načinu preuzimanja.

Autor: S.P.
Foto: BFW

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>