Region

Svet

Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu

Iako je trebalo da bude jedini predstavnik srpske modne scene na zagrebačkom Fashion week-u, Marijana Mateus je bez dvoumljenja odustala od učešća na hrvatskoj modnoj manifestaciji.

Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu



Naime, kako prenosi nadlanu.com, usled aktuelnih političkih dešavanja, a koja su se reflektovala na opštu atmosferu na relaciji Beograd - Zagreb, Marijana je odlučila da svoju reviju u Zagrebu odloži dok se ne stvore povoljniji uslovi.

Kreatorka je iz tih razloga jutros uputila mail organizatorima gde je navela sledeće: "Povodom predstavljanja moje nove kolekcije u okviru zagrebačkog Fashion week-a, moram da vas obavestim da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim svoju reviju 23. novembra na ovoj prestižnoj manifestaciji. Naime, smatram da zbog sveopštih okolnosti koje se, nažalost, reflektuju na sve segmente društva, pa i ona na koje zaista ne bi trebalo, a mislim na umetnost, kulturu i modu kao deo istih, ipak nije pravi trenutak za to."

Ujedno, Marijana je naglasila da je njena nova kolekcija "Allure Baroque" u potpunosti završena i da će je sa zadovoljstvom u najskorijem periodu prikazati užem krugu zvanica i medija u Beogradu.

Autor: B.B.
Izvor: Gloria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>