Region

Svet

Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!

Gostujući u emisiji "Dobro veče Srbijo" Goca Božinovska je pričala o svom životu i svojoj deci koja su joj na prvom mestu i svoj život je skroz podredila njima.

Goca Božinovska: Deca su mi najbitnija u životu!



"Moja deca su bila bez oca i ja nisam mogla da im namećem drugu očinsku figuru. Nisam se ni udavala zbog njih, a svoje muškarce sam držala na disanci", kaže Goca.

"Mog sadašnjeg čoveka, o kojem i ptice na grani sve znaju, deca vole. On njima ne smeta i sa njim se osećaju kao prijatelji. Pre će njega nešto da pitaju nego mene."

Za svoju decu radi i trudi se da im ništa ne fali u životu.

"Ja ću sve da im dam i sve će da imaju, ali za uzvrat tražim da sve bude na svom mestu. Nikad ih udarila nisam, ali me poštuju jer tražim od njih da budu dobri i paze na sebe i svoje stvari", izričita je Božinovska.

"Smatram da svaka majka mora dobro da vaspitava svoju decu. Ne radi se samo o tome da budu lepo obučena i da imaju sve, nego i da znaju da se ponašaju, a ne da me bude sramota."

Goca Božinovska i dan danas sedi do jutra i čeka da joj se deca vrate iz provoda, ne spava dok svo troje ne budu u svojim krevetima, tek onda je mirna. Srećna je sa svojom decom i nada se da će u neko skorije vreme postati baka.

Autor: S.P.
Izvor: RTV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>