Region

Svet

Zvezde Granda: Aleksandra najbolja, Nina ispala (Video)

U trećoj grupi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" najbolja je bila Aleksandra Prijović, a ispala je Nina Mandić iz Sarajeva.

Zvezde Granda: Aleksandra najbolja, Nina ispala (Video)



Aleksandra Prijović je oduševila žiri interpretacijom Cecine pesme, stoga dobila najviše poena i direktno se plasirala u dalji krug takmičenja.

Sa cvetom u kosi nastupila je Sandra Stanulov i pevala Severininu pesmu "Mili moj". Aleksandra Zdravković je prilikom nastupa na sceni, baš kao i njena koleginica Aleksandra, imala problem s haljinom. Visoka devojka, čak 185 centimetara, Đurđica Cvetković nastupila je u prekratkoj plavoj haljini i pevala pesmu "Strašilo" od Goce Tržan. Završila je u baražu, ali uz pomoć glasova publike kraj malih ekrana imaće priliku da se dokaže u daljem takmičenju.

O njoj se dugo pričalo. Ćerka najstrožijeg člana žirija, kompozitora Bosanca, Aleksandra Stojković, je ove subote stupila na scenu "Granda". Sva u crnom, poput "žene mačke", opredelila se za izvođenje strane pesme i to svetske zvezde Tine Tarner. To je bilo dovoljno da impresionira žiri i prođe dalje.

Sanja Veličković joj se pridružila, kao i Katarina Didanović, koja je strahovala da ne ispadne, zbog lošeg prošlogodišnjeg iskustva. Na svu sreću, nakon baraža dopala se publici ispred malih ekrana, pa su joj SMS glasovima omogućili nastavak daljeg takmičenja.

Pogledajte nastup Aleksandre Prijović.



Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>