Region

Svet

Mateja Kežman ponovo zaljubljen!

Mateja Kežman (33) od letos uživa u strasnoj romansi s Marijom Perković (25) iz Zemuna. Kako saznajemo, njih dvoje su se upoznali letos u Crnoj Gori i od tada su nerazdvojni. Ipak, svoju ljubav pokušavaju da drže podalje od očiju javnosti, jer Mateja ne voli pritisak medija.

Mateja Kežman ponovo zaljubljen!



"Upoznali su se u Budvi, gde su i jedno i drugo letovali s društvom. Tamo su izlazili u "Top hil" i druge diskoteke, a dane provodili na plaži ili na jahti", priča jedna od Marijinih drugarica i nastavlja: "Vezu su nastavili i po povratku u Beograd, gde su ih svi mogli videti na splavu "Sindikat", a nedavno su proveli i romantičan vikend u spa-centru u Sloveniji."

Inače, Marija ima sopstveni biznis, nekoliko prodavnica slatkiša po osnovnim školama, i veoma je finansijski nezavisna, što Kežmanu imponuje. Njihovi prijatelji kažu da oboje jednostavno cvetaju otkad su zajedno, pa stoga čudi što ovakvu lepoticu bivši fudbaler i dalje krije.

Kada smo ga pozvali, nije bio previše razgovorljiv, ali ipak nam je priznao da je započeo novu vezu.

"Uživam u životu. Sve je na mestu. Prolazim kroz lep i miran period. Nemam šta da poričem niti da demantujem", kaže Kežman i navodi da je s bivšom ženom Emilijom u korektnim odnosima.

"Miran sam na svim životnim poljima. Sa Emilijom imam sjajan prijateljski odnos posle svih medijskih pritisaka. S decom provodim mnogo vremena. Posle nekoliko godina lutanja skrasio sam se i smirio."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>