Region

Svet

Nikolina Bojić: Kada budem kao Madona pričaću o ljubavnom životu (Foto)

Titulu najlepše devojke Srbije za 2012. godinu u nedelju veče ponela je Nikolina Bojić iz Apatina. Ova dvadesetpetogodišnja plavuša studira Višu školu za fitnes i želja joj je da spoji lepotu i sport. Upravo time će se potruditi da osvoji žiri na takmičenju za mis sveta.

Nikolina Bojić: Kada budem kao Madona pričaću o ljubavnom životu (Foto)



Pored titule za mis Srbije, Nikolina je proglašena i najšarmantnijom devojkom u našoj zemlji.

"Jako sam srećna i uzbuđena. Nisam očekivala da ću dobiti dve titule iako sam se kao i sve devojke potajno nadala ovoj najsjajnijoj. Još uvek mi se emocije nisu slegle, ali je ovo ono o čemu sam dugo sanjala."

Da li su neke od učesnica bile ljubomorne zbog tvog dvostrukog uspeha?

"Ne znam, i ako jesu, to nisu pokazale. Većina njih mi je čestitala tako da nisam prepoznala tu ljubomoru u njihovom ponašanju. I ja sam prošle godine na takmičenju ostala bez lente, pa nisam bila ljubomorna na onu koja ju je dobila već sam samo želela da sledeće godine i ja budem na njenom mestu. Nadam se da tako razmišljaju i ovogodišnje finalistkinje."

Koje svoje talente ćeš potencirati na izboru za mis sveta?

"Aktivna sam u sportu budući da sam fitnes trener, pa ću tom svojom kondicijom i duhom osvojiti svet. Mislim da lepo pevam i krenula sam na časove gitare, pa ću i to koristiti da pridobijem simpatije."



Ko ti je uzor i zbog čega?

"Uzor su mi svi srpski olimpijci koji su u poslednjih deset godina stali na tron Olimpijade, jer se nadam da ću i ja isto tako stati na tron lepote i doneti krunu u Srbiju."

Ko je, po tvom mišljenju, najseksepilniji muškarac u Srbiji i zašto?

"Ne samo u Srbiji već u svetu najlepši su ostvareni i zadovoljni muškarci. Samo takvi muškarci zrače otmenošću, stabilnošću i seksepilom. Nezadovoljan muškarac ne može da nosi tu energiju i da bude privlačan."

Uz koju pesmu u kafani lomiš čaše?

"Nisam taj temperament koji lomi čaše, ali volim tamburaše, što je i logično jer sam iz Apatina."

Jesi li zaljubljena i imaš li dečka?

"Moj privatan život neću iznositi u javnost jer mislim da to nikoga ne zanima, s obzirom na to da nisam popularna. Kada budem slavna kao Madona, pričaću o tome otvoreno."



Ko se tvojoj lenti najviše obradovao i kako si je proslavila?

"Definitivno sam se ja najviše obradovala, jer je to nemerljivo. Moja mama je pored mene verovatno najviše bila oduševljena i odmah posle proglašenja mi je priznala da je očekivala i nadala se da ću dobiti krunu. Slavila sam do jutra u klubu "Biber"."

Priča se da je u manekenskom poslu zastupljeno dosta droge i prostitucije. Jesi li spremna da se nosiš i sa tom drugom stranom medalje ovog posla?

"U svim poslovima postoje izazovi ne samo u manekenstvu. Mislim da su to poroci kojima podležu devojke u 15 godina, a to vreme je davno iza mene i nikada me takve stvari nisu privlačile. U ovim godinama ne postoji mogućnost da me neko nagovori da krenem takvim stranputicama."

Kakvi su ti dalji planovi?

"Sve se odnosi na pripreme za svetski izbor jer široka je lepeza zahteva koji stoje u ugovoru koje moram da ispunim. Da bih ušla u prvih deset moram da budem svestrana, što podrazumeva da pokažem što više talenata na kojima ću da radim u narednom periodu."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>