Region

Svet

Emina Jahović nikad mršavija (Foto)

Popularna pop pevačica Emina Jahović nikada nije bila mršavija nego sada. Iako je napravila dobru atmosferu u prestoničkom klubu "Kolektiv", svi su komentarisali kako se pevačica prepolovila.

Emina Jahović nikad mršavija (Foto)



Iako se nedavno porodila po drugi put, i na svet donela još jednog dečaka, supruga turskog pevača Mustafe Sandala munjevitom brzinom se oslobodila viška kilograma.

"Izgleda anoreksično", jedan je od komentara koji su se mogli čuti u ovom klubu za vreme njenog nastupa.

Atraktivna pevačica ispunila je najpopularniji prestonički klub do poslednjeg mesta i uživo izvela svoje najveće hitove "Da l’ ona zna", "Pile moje", "Med", "Beograd priča", "Posle mene", "Gospodine"... Ono što je posetiocima priredila, pored dobre zabave i odlične muzike, bio je i vizuelni i scenski nastup, koji je potrajao do duboko u noć.

Lepu pevačicu smo ranije viđali u raznim izdanjima; od sportskih kombinacija, preko opuštenih varijanti, pa do elegantnih haljina u kojima izgleda kao holivudska zvezda. Ovoga puta se opredelila za kratki šorts, majicu i crne čarape koje je vizuelno još više sužavaju.



Na snimanju spota za duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem "Beograd priča" u aprilu ove godine, lepa Novopazarka rekla je kako dosta trenira ne bi li povratila svoj stari izgled. Od tada nije posećivala srpsku prestonicu, tako da nismo imali prilike da vidimo koliko je kilograma nakon ekranizacije ovog video spota izgubila.

U "Kolektiv" je došla bez supruga Mustafe Sandala.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>