Region

Svet

Danijela Vranić i Matija Ćorković ponovo zajedno!? (Foto)

Šest godina nakon raskida, folk pevačica Danijela Vranić i biznismen Matija Ćorković, koji je donedavno bio veren s Nikolinom Pišek, obnavljaju emotivnu vezu.

Danijela Vranić i Matija Ćorković ponovo zajedno!? (Foto)



"Njih dvoje su nedavno, prilikom slučajnog susreta, uspostavili davno prekinutu komunikaciju, da bi samo nekoliko dana kasnije, nakon romantične večere, pao "dogovor" da krenu iz početka", naglašava sagovornik.

"Prošlo je šest godina otkako su raskinuli, a pošto, po starom dobrom običaju, stara ljubav zaborava nema, tako su se i njihovi putevi ponovo ukrstili. Iako je sve još samo u najavi, jer kod oboje postoji velika doza nesigurnosti, izvesno je da će prepreke biti savladane i da će uskoro početi zajedno da se pojavljuju u javnosti", kaže obavešten izvor.



U prilog ovome ide  i činjenica da se Danijela u pratnji Matijine tetke i rođenog brata protekle nedelje pojavila u jednom manastiru nedaleko od Beograda. Matija nije bio s njima, što je njegov brat pravdao poslovnim obavezama, ali odnos pevačice s Ćorkovićevom porodicom bio je više nego prisan.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>