Region

Svet

Gola Nikolina Pišek za naslovnicu Maxima (Foto)

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek skinula se za srpsko izdanje časopisa "Maxim"  namenjen muškoj populaciji.

Gola Nikolina Pišek za naslovnicu Maxima (Foto)



Nikolina se na naslovnici ovog magazina pojavljuje u tangama i visokim štiklama, pokrivajući svoje grudi rukama. Urednici ovog magazina njen editorijal najavljuju naslovom "Udahni, gledaj Nikolinu, izdahni. Ponovi više puta dnevno".

Iako seksipil zrači iz nje i mnogi je smatraju seks simbolom, ona se sa tim ne slaže i smatra da njen izgled nije savršen. Tako je za ovo izdanje Maxima izjavila:

"Znam kako je kada te pokušavaju staviti u tu fioku, a ti se tako ne doživljavaš. To znam kako je i o tome mogu pričati. Kako je to kad si istinski seks simbol to bi trebalo pitati na primer: Brižit Bardo, Merlin Monro, Rakel Velč, Ritu Hejvort ili Džejn Mensfild. To su pravi i istinski seks simboli sa kojima se niko ne može porediti. "

Osim fotografije za naslovnicu i intervjua, urađen je i celi set fotografija koji će sigurno oduševiti mnoge njene fanove. Novi Maxim možete naći na kioscima za nekoliko dana.



Autor: I.L.
Izvor: Maxim

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>