Reality & TV Show

Muzika

Vesti

danijela stajnfeld najnovije vesti - strana 21

Danijela Martinović u žestokoj svađi sa Petrom

Danijela Martinović u žestokoj svađi sa Petrom

Bura i niska temperatura nisu omeli Danijelu i njenu produkcijsku ekipu u snimanju video izdanja najnovijeg singla "Pola, Pola" u kom sve od blješti od iskri razmenjivanja nežnosti do rasprava i svađa koji su odjekivali luksuznom predsedničkom vilom kompleksa Melia Istrian Villas u Umagu, gde su Danijela Martinović i Petar Ćiritović maksimalno uložili trud u izgradnji likova mladog bračnog para pred nizom situacija koji prethode razvodu braka, ali i samom razlazu, o čemu najnoviji singl i govori, a sve pod redateljskim okom Darka Drinovca, redatelja video spota. Danijela je promenila 4 stajlinga, od kojih ćemo spomenuti onaj u Spozinoj haljini.

Pročitaj više

Danijela Vranić izbacila celulit

Danijela Vranić izbacila celulit

Kako je celulit svakodnevna muka svih žena, tako ova bolest kože 21. veka nije zaobišla i one najpoznatije i najzgodnije. Jedna od lepotica koja nije odolela ovoj maloj napasti je pevačica Danijela Vranić, koja sigurno od brojnih obaveza i nastupa nije stigla da poseti maserku pa se pojavila u kratkoj bež nabranoj haljini i sa naboranom kožom, punom celulita.

Pročitaj više

Danijela Vranić snima svoju emisiju

Danijela Vranić snima svoju emisiju

Poznata pevačica Danijela Vranić trenutno  se nalazi u Beču, gde "Fashion Tv" snima emisiju o njoj. Ekipa ovog kanala provešće ceo dan sa mladom pevačicom i pratiće njene obaveze u toku jednog dana, tako da njeni fanovi imaju priliku da upoznaju Danijelu van scene.   Sa mnom u šoping ići će i nekoliko manekenki koje će mi nositi kese, a emisija ‘Dan sa Danijelom Vranić’ biće završena mojim nastupom u bečkom klubu ‘Dajmonds’”.

 

Pročitaj više

>