Region

Svet

Jelena Karleuša iznenadila publiku i kolege

Izgleda da su se Jeleni Karleuši Tošić dopali komentari nakon što je snimila spot za pesmu "So" u kom se pojavila naga, pa je odlučila da prikazuje svoje telo u svim prilikama.

Jelena Karleuša iznenadila publiku i kolege



Naime, pop diva se pojavila na koncertu u Sremskoj Mitrovici koji je priređen u čast tragično nastradalog Darka Radovanovića u crnom bodiju, bez brushaltera, sa kačketom koji joj je prekrio lice. Provokativnim stajlingom izazvala je mnoge komentare, ali i ovaciju publike kada je otpevala svoj hit "Krimi rad".

Dok su svi pevači sedeli u bekstejdžu sa predstavnicima sedme sile, Jelena je do početka svog nastupa sedela u diskoteci "Noks", a onda se oko ponoći pojavila i sa obezbeđenjem došetala do bine, gde joj se u jednom trenutku pridružio i reper Teča, sa kojim peva pesmu. Folk pevačica otpevala je dve pesme, a odmah nakon završenog nastupa se odvezla put Beograda.

Podsećamo da su pored JK u Sremskoj Mitrovici pevali i Allegro bend, Leksington bend, Saša i Dejan Matić, Rada Manojlović, Jovan Perišić, Adil, Ana Kokić, Goca Tržan, Ivana Selakov, kao i mnogi drugi.

Koncert koji je posetilo oko 5.000 ljudi otvorio je Darkov bend pesmom "Vreme da se rastaje", a zatvorio pesmom "Sanjam te".

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>