Region

Svet

Čanak kavaljer: Pridržao Romanu za nezgodno mesto da ne padne! (Foto)

Džentlmen u svakoj prilici i na svakom mestu je Nenad Čanak, predsednik Lige Socijaldemokrata, koga smo na žurki povodom proslave 18. rođendna Televizije „Pink“ uslikali sa rukom na zadnjici Romane Panić, a on je objasnio da je Banjalučanku uhvatio za guzu kako bi spečio njen pad.

Čanak kavaljer: Pridržao Romanu za nezgodno mesto da ne padne! (Foto)



- Mi se znamo dugo, pa pošto sad i radimo zajedno, dodatno smo se zbližili. Zbog toga smo i tamo bili zajedno, kao prijatelji. Što se tiče fotografije, Romana je igrala na veoma uskom prostoru i u jednom trenutku se zateturala, pa sam je pridržao za zadnjicu. Nisam je uhvatio za zadnjicu, pošto to ne radim na javnom mestu. Da sam znao da ćete to uslikati i da će to biti zanimljivo javnosti, da mi se ponovo pruži prilika, ne bih je propustio. Dakle, ponovo bih pridržao Romanu da ne padne - objasnio je Čanak za „Alo!“ i dodao da Panićeva i on nisu u emotivnom odnosu.

- Na kraju da kažem da Romana i ja nismo u odnosima koji podrazumevaju stimulaciju erogenih zona - završio je predsednik Lige Socijaldemokrata.



Za razliku od Nenada Čanka, koji je znao i razloge zbog kojih je pevačicu uhvatio za zadnjicu, Romana Panić se niti seća niti je osetila ruku političara na svojoj guzi.

- Nisam videla. Verovatno se desilo, ne znam, ja nisam osetila. Stvarno me ne čudi. Nisam videla ni fotografije u vašim novinama. Ali, Čankovo i moje druženje i plesanje te večeri je bilo isključivo na prijateljskoj bazi - u prvi mah je izjavila Romana, koja je otkrila da je zbog takmičenja „Prvi kuvar Srbije“ došlo do njenog zbližavanja sa Nenadom Čankom.

- Mi smo se svi sa snimanja zbližili, uostalom, nije čudno što sam igrala sa Čankom jer sam na “Pinkovoj” žurki plesala sa mnogima - dodala je Panićeva.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>