Region

Svet

Nina Radulović želi Eru Ojdanića!?

Lepa voditeljka se već skoro godinu dana suočava sa teškim i potresnim pričama "običnih" ljudi u "Trenutku istine". Otkrila nam je koliko te ispovesti utiču na nju i koga od poznatih ličnosti bi volela da vidi u stolici preko puta sebe.

Nina Radulović želi Eru Ojdanića!?



"Mnogo volim da razgovaram sa "običnim" ljudima, čije su priče obične, a u stvari neobične. Pokušavam da ih nasmejem, da im priđem na neki opušten način. U početku su njihove priče ostavljale traga. Međutim, pravim distancu. Ja o njima stičem mišljenje na osnovu odgovora na 21 pitanje i pred kamerama ih tek upoznajem, ali koliko god da su priče teške, uspevam da im se otrgnem", rekla je Nina Radulović Lečić i otkrila koga od poznatih ličnosti bi volela da vidi preko puta sebe u "poligrafskoj stolici".

"Pomislila sam da sezonu zaokružimo novogodišnjom emisijom i razmišljala sam o VIP gostu. Ne bi verovao, ali prvi na pamet mi je pao Era Ojdanić! On je čovek koji je toliko o sebi rekao, otvoreno i bez maske, pa bih volela da vidim da li je sve to istina ili voli da preuveličava", objasnila je voditeljka.

Autor: B.B.
Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>