Region

Svet

Era Ojdanić koleginicama bio paravan za preljubu!

Pevač Era Ojdanić govorio je temi koja je na estradi jedna od tabu tema, najstrože čuvanih tajni i otkrio da je koleginicama često služio kao paravan za preljubu.

Era Ojdanić koleginicama bio paravan za preljubu! Screenshoot/Instagram
Ojdanić je priznao da su se preljube dešavala kod njega u kafani i da je on uvek ćutao o tome:"Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama - ispričao je Era iskreno, te naglasio da može da govori o tuđim preljubama, ali nikada ne bi ni pred kim odao njihova imena." - pričao je Era svojevremeno pa dodao:


 
"Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist."


Era tvrdi da nema nikakve veze sa najstarijim zanatom, sa čime su ga mnogi dovodili u vezu:


"Više puta su pokušavali da mi nameste nešto vezano za prostituciju, ali ništa nisu našli. Znači da bih dosad pao da se nešto dešava."

Za preljubu ne odgovaram


"Ako neko dođe sa švalerom jer ne smeju da se viđaju po Beogradu, to je druga stvar! Ja za to ne moram niti treba da odgovaram. Mada, slabije sada ima toga. Ovi mlađi se sastaju po hotelima i gde god stignu, više se i ne kriju, pa ne dolaze u kafane van grada."


Ojdanić i  svojoj intimi govori otvoreno i bez zadrške:


" Tako sam okusio i s*ks s muškarcima. Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani - pričao je Era za Republiku svojevremeno, ali je ipak priznao da mu više prijaju odnosi sa suprotnim polom:"Ekstra je s*ks s muškarcima, ali je sa ženom ipak bolje. Ženu ništa ne može da zameni." - smatra Era Ojdanić koji je nedavno priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom ženom, kao i da je svoje bivše partnerke varao.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>