Region

Svet

Prvi kuvar Srbije: Izbačena Jellena (Video)

Deseta jubilarna emisija počela je diskvalifikacijom Viktorije koja je odbila da izvrši jučerašnji zadatak da sprema palačinke, pa je izbačena iz daljeg takmičenja. Za rastanak, napravila je žiriju mantije, ali je Petar odbio da proba jer je našao dlaku u tanjiru.

Prvi kuvar Srbije: Izbačena Jellena (Video)



Romana je kao pobednica jučerašnjeg dana pošteđena današnjeg izbacivanja. Današnji zadatak takmičara je da naprave jelo koje najviše liči gotovom jelu koje je napravio Petar, a to je rolovana piletina, tikvice, šargarepa i krompir neobičnog oblika. Danas se ocenjuje tehnika rada i oblikovanje, a ne ukus. Posle vremena provedenog u prodavnici, žiri je dao znak za početak zadatka. Članovi žirija pomažu svim takmičarima u rolovanju, seckanju, oblikovanju tikvica i šargarepe. Anji je potrebna pomoć, a Nenad Čanak je smatrao da je to jedan očinski zagrljaj, pa ju je zagrlio, što je izazvalo ovacije kod kuvara.



Pred početak ocenjivanja jela, u studio je ušla Viktorija koja je želela da se raspravi sa Petrom oko njegovog odbijanja da proba njeno jelo i nađene dlake u tanjiru. Takmičari smatraju da žiri ovaj put nije u pravu i da se nije lepo poneo prema njoj.

Nakon ocenjivanja jela, žiri je smatrao da su Jelica i Jellena napravile jela koja najmanje liče zadatom jelu, pa su im dali šansu da se zajedno bore za opstanak, tako što će probati zadato jelo i naizmenično pogađati koje se namirnice i začini nalaze u jelu. Jellena je smatrala da je od mesa korišćena svinjetina, Jelica da je teletina, pa je svinjetina koštala Jellenu izbacivanja, tako da je ona drugi takmičar koji je izbačen iz serijala.

Od ove emisije, žiri bira najboljeg kuvara protekle nedelje, a ove nedelje je to Nemanja, koji je dobijene poklone dao u humanitarne svrhe, a dobijeni bedž će ga zaštiti od izbacivanja, onda kada on bude smatrao da je ugrožen.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>