Region

Svet

Jelena Karleuša nakon izgubljenih kofera ostala i bez honorara! (Foto)

Nakon što se folk diva požalila na situaciju u kojoj je prilikom dolaska na nastup u Sarajevo ostala bez svojih kofera, desio se još jedan peh.

Jelena Karleuša nakon izgubljenih kofera ostala i bez honorara! (Foto)



Naime, Jelena je sa svojom ekipom doletela u Sarajevo, ali za njom nisu stigli ni koferi s garderobom ni instrumenti. Stoga je bila prinuđena da se u diskoteci "Enigma" pojavi bez šminke i u haljinici u kojoj je doputovala. Na nogama je, umesto skupocenih cipela za nastup, nosila je baletanke. Ipak, pokazala je JK svima koliko je veliki profesionalac. Nije želela da svojih 2.000 fanova ostavi na cedilu.

"Nastup je odradila kao da oko nje sve šljašti, kao da je sve u najboljem redu, a ne da su se jedva snašli za neki raspali mikrofon. Čak su i klavijature su morali da pozajmljuju. Objasnila je publici zašto je tako obučena, a posle sat i četrdeset minuta sa scene je ispraćena uz ovacije. Ljudi su bili oduševljeni njenim stavom i željom da održi koncert uprkos svim problemima", ispričao je izvor sa Pala.



On dodaje da je Jelena na sceni bila bez igračica, pošto su one došle u trenerkama, a garderoba je ostala zagubljena negde na aerodromu u Beogradu.

"Tu nije bio kraj Karleušinim mukama. Organizator joj nije isplatio honorar. Posle nastupa je otišla u policiju i prijavila ga, a onda otišla u Sarajevo odakle je odletela kući", otkriva sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir, internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>