Region

Svet

Jelena Karleuša ponizila Natašu Bekvalac

Pevačica Jelena Karleuša ponizila je svoju koleginicu Natašu Bekvalac koja se na snimanju jedne emisije na televiziji Pink pojavila u identičnim cipelama koje je Jelena kupila pre dva meseca.

Jelena Karleuša ponizila Natašu Bekvalac



"Ako mojim koleginicama nije bezveze da kupuju identične stvari, idu kod mojih muzičkih producenata, tekstopisaca, stilista, ja nemam ništa protiv, napisala je Jelena Karleuša na svom „Twitter“ profilu i time jasno prozvala svoju koleginicu Natašu Bekvalac koja je iskopirala stajling popularne J.K. na snimanju nove emisije „VIP Room“.

Inače, interesantno je da je nakon nekoliko godina saradnje između stiliste Darka Kostića i Jelene Karleuše, Nataša Bekvalac kasnije upravo ovog stilistu angažovala da je sređuje za javne nastupe.



To je bio jasan signal da Nataša želi da izgleda na sceni kao Karleuša, a ovom novom situacijom, Bekvalčeva je ponovo otvorila aferu da svojim stajlinzima i javnim nastupima kopira koleginicu.

Treba pomenuti da je Karleuša na "Twitteru" reagovala i povodom afere u vezi sa čizmama sa bodljama, u kojima su se i Karleuša i Nataša pojavile na snimanju "VIP Room".



"Čisto da se zna ko je prvi nosio ove čizmice! I to pre dva meseca. Čisto da se zna. Atina trendseterka" - napisala je pevačica na društvenoj mreži i okačila fotografiju na kojoj je njena ćerka Atina u pomenutim čizmicama.

Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>