Region

Svet

Policija traga za Danijelom Vranić

Danijeli Vranić izgubio se svaki trag. Pevačicu ni policija ne može da nađe. Ali bukvalno! Tokom jučerašnjeg dana dali su se u poteru za „kraljicom splavova“  jer se nije pojavljivala na suđenjima za vožnju u alkoholisanom stanju i napad na službeno lice, za šta je propisana kazna do tri godine zatvora. Sudija koji vodi njen slučaj izdao je nalog za Danijelino privođenje!

Policija traga za Danijelom Vranić



"Ceo dan je trajala potraga za Danijelom Vranić. Policija je najpre otišla na Novi Beograd, na adresu u blizini Arene na kojoj je pevačica prijavila prebivalište. Pošto je tamo nisu našli, uputili su se u centar grada, na drugu adresu, koja je poznata sudu. Kako je ni tamo nisu zatekli, policajci su se raspitivali kod komšija o njenom kretanju, ali od toga nisu imali koristi. Svi su tvrdili da Danijelu dugo nisu videli u svom kraju. Potraga se ne obustavlja, nastavljamo da je tražimo" - kaže dobro obavešteni izvor Kurira iz policije.

Vranićka je nedavno u intervjuu za Kurir rekla da će prihvatiti svaku kaznu koju joj sud odredi zbog skandala koji je napravila u septembru prošle godine, ali se, ipak, oglušila o svoje obećanje. Pozvali smo i nju i njenog advokata Borivoja Batu Pajevića, ali se nisu javljali na telefon.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>