Region

Svet

Nakon Stanije i Soraja poručila Bojani: Skini mi se sa grbače

Nakon što je Bojana Stojković na pitanje Isidore Bjelice ko su Stanija i Soraja, opisala trenutno najpopularnije srpske starlete, rečima da je "jedna od njih niko, a druga ništa", oglasile su se prozvane devojke.

Nakon Stanije i Soraja poručila Bojani: Skini mi se sa grbače



Prvo se Stanija prisetila da je Bojana ona što ju je "Stojke tukao" i zapitala se zašto se manekenka ražestila: "Ili je nervozna što joj muž ima još tri sa strane?" A onda se naprasno setila ko je Bojana Stojković:

"Daaaa, setila sam se, to je ona lepotica s usnama pravljenim po modelu orangutanove zadnjice! Šta da kažem, sve što ta izjavi, smešno je, pa sam se i ja slatko nasmejala", napisala je Dobrojevićeva na svom profilu na Fesjsbuku.

Nakon Stanije, i Soraja se nasmejala Bojaninom komentaru, te je, očigledno se osetivši prozvanom, izjavila:

"A šta drugo da radi Kenjatorka Fekalović (neodređenog pola, neredovnog seksualnog ispunjenja, kritičnog spoljašnjeg izgleda i još goreg unutrašnjeg bogatstva) nego da ujutro pri pogledu u ogledalo ispusti ogroman krik, sakupi sav čemer i jad i tu zlobu počne da proliva ne kroz fekalni otvor, gde bi trebalo, već kroz usta. Poštedite me više dokonih budala, frustriranih žena i raspuštenica sa Tvitera koje muževi javno ponižavaju. Neka mi se skine s grbače i popne tamo gde treba."



Autor: B.B.
Izvor: Kurir, Svet
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>