Region

Svet

Vlada Vuksanović se pohvalio: Divno sam se proveo sa Natašom u Španiji (Foto)

Vladimir Vuksanović pohvalio se prijateljima na Fejsbuku da se sa devojkom Natašom Bekvalac proveo divno u Španiji, postavivši njihove zajedničke fotografije sa odmora. Pobednik "Survajvera" deluje zaljubljenije nego ikada, a slike govore da je provod na Balearskim ostrvima bio odličan.

Vlada Vuksanović se pohvalio: Divno sam se proveo sa Natašom u Španiji (Foto)



Popularni estradni par, koji je započeo romansu po završetku rijalitija, posle višenedeljnog odmora vratio se prošle nedelje u Beograd.



Pop pevačica je odmah ušla u studio kako bi završila nove pesme koje bi trebalo da se pojave oko njenog 32. rođendana koji je 25. septembra, kada će upriličiti glamuroznu promociju albuma. Česta putovanja na Ibicu, gde uživa u ludom noćnom provodu i muzici svetskih di-džejeva, pevačicu su inspirisala da promeni muzički pravac. Umesto srceparajućih balada, po kojima je bila prepoznatljiva, Bekvalčeva će publici ponuditi numere bržeg ritma u elektro i haus maniru.

Dok je njegova draga posvećena povratku na estradnu scenu, Vuksanović ovih dana užurbano sprema ispite koje će polagati u septembarskom ispitnom roku, budući da je zbog učešća u "Survajveru" propustio junske termine za polaganje.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Novosti, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>