Region

Svet

Estradne zvezde sa nestrpljenjem čekaju odmor

Većina "estradnjaka" sa nestrpljenjem očekuje letnji odmor, na kome će napuniti baterije za obaveze koje im predstoje. Kako su rekle Seka Aleksić, Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ana Nikolić i Nataša Bekvalac, one će većinu leta provesti radno, ali će pronaći i vremena da se odmore i to uglavnom na egzotičnim destinacijama poput Sejšela, Mikonosa, Španije, Šarm el Šeika, Majamija...

Estradne zvezde sa nestrpljenjem čekaju odmor



"Posle brojnih nastupa kao dete se radujem odmoru. Veljko i ja smo odlučili da u društvu prijatelja najpre otputujemo u Šarm el Šeik, a sredinom septembra otići ćemo u Španiju na dve nedelje, gde ćemo zakupiti luksuznu vilu", rekla je Seka.

Seka Aleksić

Lepa Brena, tradicionalno, na odmor ide sa porodicom, suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom. "Pošto je Stefan nedavno diplomirao, ovih dana planiramo zajednički odmor. Najverovatnije ćemo posetiti Hrvatsku, a nakon toga Boba i ja idemo u Majami. Ako stignemo, otići ćemo i u Tursku i Grčku", kaže Brena.

Lepa Brena

Ceca Ražnatović leto će provesti u završavanju svog novog albuma, ali će naći i vremena da se odmori sa porodicom u svojoj vili na Kipru. "Vredno radim na albumu. To mi je prioritet jer želim da svoje fanove što pre obradujem novim pesmama. Naravno, naći ću vremena za odmor sa porodicom u svojoj kući u Aja Napi", izjavila je Ceca.

Ceca

Ana Nikolić provešće odmor na Sejšelima, ali tek krajem septembra, jer će leto provesti radno, promovišući nove pesme. "Album samo što nije izašao! Ovih dana putujem u Hrvatsku, gde ću snimiti spot za pesmu 'Džukela' i ujedno iskoristiti nekoliko dana da se odmorim. Budući da sam dugo spremala album, puna sam elana, tako da ću celo leto provesti radno. Na jesen sam planirala put na Sejšele, jer je tamo odmor fantastičan", rekla je ona.

Ana Nikolić

Nataša Bekvalac leto će, radno, provesti u Crnoj Gori, a zatim će, pred kraj, otuputovati na Mikonos sa suprugom Dačom Ikodinovićem. "Leto ću provesti radno u Crnoj Gori u 'Splendidu', gde ću se ujedno i odmarati. Posle toga, kao i svake godine, Danilo i ja odlazimo na naše omiljene plaže na Mikonosu", izjavila je Nata.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>