Ostalo

Sme�no

Namenjeno ženama: Zlatni USB kao erotsko pomagalo! (Foto)

Verovali ili ne - pojavio se diskretan, osetljiv, pametan i seksi vibrator za žene. Dizajniran je da zadovolji, ali ne odstupa ni od svoje primarne funkcije.

Namenjeno ženama: Zlatni USB kao erotsko pomagalo! (Foto)



Ovaj proizvod namenjen je ženskoj populaciji, a napravljen je isključivo prema ženskim potrebama. Naime, ne moraju ga sakrivati pod krevetom ili u ormanu, kao što to rade tinejdžeri sa "prljavim" časopisima.



Seksi igračka prelepog izgleda dizajnirana je tako da bude sastavni deo svake ženske torbe. Osim što mu je namena da zadovolji, ovaj USB napravljen je od izuzetno kvalitetnog silikona i metala, a izgleda potpuno isto kao i običan USB uređaj. Ne samo što sadrži 24-karatno zlato, već ima i memoriju od 16GB.



Zanimljivo je da je USB vodootporan i da uopšte ne liči na seksi igračku. Njegova kompaktna veličina, diskretan oblik i kožna obloga čine ga savršeno mobilnim.

Za sve one koji žele imati jedan ovakav USB u svojoj kolekciji, napomenućemo da je u planu prodaja u ograničenom izdanju. Cena proizvoda koji nosi naziv "Duet" za sada nije poznata.



Autor: B.B.
Foto: BornRich

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>