Svet

Region

Kim Kardašijan ostala bez 100 pari cipela! Kenije joj ispraznio orman! (Foto + Video)

Na ovakvoj kolekciji cipela bi joj zavidela čak i popularna Keri Bredšo. Blizu sto pari dizajnerskih cipela, u svakoj boji i bukvalno za svaku odevnu kombinaciju.

Kim Kardašijan ostala bez 100 pari cipela! Kenije joj ispraznio orman! (Foto + Video)



Kim Kardašijan donirala je svih sto pari cipela u humanitarne svrhe, nakon što joj je dečko Kejni Vest "pročešljao" orman i to sve za potrebe rijalitija "Keeping Up With The Kardashians".

Popularni reper očigledno nije bio zadovoljan dosadašnjim imidžom svoje devojke, pa je odlučio da napravi neke promene. Iako je Kim često sebe nazivala "stilistkinjom", ovog puta je dozvolila svom dečku da umesto nje odluči koje će stvari zadržati, a koje ne. Govorila je kako će kolekciju Lui Viton torbi jednog dana ostaviti svojoj ćerki, međutim i toga se odrekla.


 
Kenije je doveo svog stilistu kako bi doterali Kim i dali joj potpuno novi izgled. Jedina osoba koja nije bila oduševljena ovom idejom bila je Kimina sestra Kloi. Naime, ona i sestra su imale isti ukus, pa Kloi baš i nije bilo svejedno što će ostati bez omiljenih stvari koje je nosila.



Naravno, Kenije nije ostavio svoju devojku na cedilu i bez ičega da obuče, pa je doneo nove odevne kombinacije koje će napuniti Kimin orman. Nakon što je isprobala neke nove haljine, Kenije nije krio svoje oduševljenje njenim novim izgledom rekavši: "Izgledaš neverovatno! To je nova Kim!".



Utešan je podatak da sva odeća koju je Kim izbacila, kao i cipele, neće biti bačena. Naime, Kim je na svom Tviter profilu napisala da će se već sledećeg meseca sve naći u aukcijskoj prodaji na internetu, te da će sav novac od prodaje ići u humanitarne svrhe.



Autor: B.B.
Foto/Video: DailyMail

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>