Region

Svet

Lepa Brena: Žao mi je što sam uznemirila najbliže!

Lepa Brena je protekle nedelje zbog tromboze potključne vene provela tri dana na lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

Lepa Brena: Žao mi je što sam uznemirila najbliže!



Pošto su joj lekari razbili tromb, pevačica je puštena kući.

“Reč je o redovnoj godišnjoj kontroli, ali njoj je ipak prethodila moja psihofizička iscrpljenost jer je došlo do komplikacija. Sada sam dobro i na kućnoj sam terapiji”, kaže Brena u intervjuu za Story i otkriva kako joj nimalo ne prija medijska prašina koja se podigla zbog njenog zdravstvenog problema.

“U želji da izbegnem bilo kakve senzacionalističke naslove pokušala sam da prikrijem ovu lekarsku kontrolu kojoj se podvrgava svako ko je imao trombozu. Ipak, sada kada je sve obelodanjeno, zahvaljujem svima onima koji su me pozvali i poželeli mi brzo ozdravljenje”, iskrena je folk zvezda koja se i u oktobru 2004. godine zbog tromboze vene subklavije lečila na Vojnomedicinskoj akademiju u Beogradu.

“Nije reč o istim problemima kao 2004. godine. Moj organizam je očito sklon toj pojavi i moram redovno da pratim sve promene koje se tiču mog zdravstvenog stanja”, kaže Brena koja je zahvalna personalu KC Dedinje gde provela tri dana.

“Žao mi je što sam zbog svoje bolesti najbližima pokvarila raspoloženje i uznemirila ih, ali nažalost, život ne čine samo lepe već i neke loše stvari”, kaže ona.

“Suština je da odlazite na spavanje pre ponoći i uravnoteženo se hranite, a na jelovniku mora da bude što više ribe, manje mesa i što više kolača. Vežbanje se podrazumeva. Nažalost, ja sam imala začepljenje krvnog suda i plućnu emboliju pa više neću dozvoliti sebi da ponovo zapostavim sopstveno zdravlje. Uostalom, imam decu, hoću da budem uz njih sve dok sam im potrebna i to je razlog mog postojanja“, rekla je Lepa Brena.

Autor: S.P.
Izvor: Story, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>