Region

Svet

Aca Lukas: Seka je moja drugarica, nisam rekao da sam bolji od nje!

Aca Lukas je u okviru svoje promocije novog albuma gostovao i na televiziji Pink u emisiji "Tacno u podne", a odgovarao je na pitanja gledalaca, koji su svoja pitanja postavljali putem tvitera i fejsbuka.

Aca Lukas: Seka je moja drugarica, nisam rekao da sam bolji od nje!



Skoro se u novinama pisalo o tome kako je Aca rekao da Seki Aleksić nije pametno da se takmiči sa njim i da se bavi svojim nazovi uspesima, što je on u emisiji decidno demantovao:

"To nije istina. Dotična novinarka je perfidno iskoristila to što sam rekao. Ja sam ustvari rekao da svi mi pravimo dobre koncerte, kako ja tako i Seka. Seka je moj dobar prijatelj i nikada ne bih tako nešto rekao, to je samo loša interpretacija novinarke", kaže Lukas.

Jedno od pitanja bilo je vezano za to da li ima i koristi fejsbuk.

"Ima mnogo lepših mogućnosti za upoznavanje, a sada svima kažem da ja nemam svoj profil, sve što postoji su lažni profili. Profil nemam ne zato što to ne podržavam nego zato što nemam vremena za to", kaže Lukas.

Upitan dokle će da snima grčke pesme Lukas je odgovorio:

"Snimaću i dalje grčke pesme. Mi, bar ne ja konkretno, ne kradem grčke pesme, sve je to lepo potpisano, znači ja ih prepevavam."

Aca Lukas inače večeras ima koncert u Budvi, u diskoteci Trokadero. Pred samu emisiju je ležao u krevetu i da će biti gost Vlade Stanojevića saznao je na televiziji.

"Ležim u krevetu, razmišljam se super ceo dan ću da se odmaram jer avion imam tek večeras u devet, vrtim kanale i na Pinku vidim da sledi emisija u kojoj sam ja gost! Skroz sam zbog gomile obaveza zaboravio na emisiju, ali sam skočio iz kreveta i evo me", kaže Lukas, a time je opravdao svoju nadutost zbog koje je nosio naočare u emisiji.

Na pitanje jedne gledateljke da li bi snimio duet sa Jelenom Karleušom on je rekao:

"Zašto da ne, postoje neke priče oko toga, postoji i pesma, ali videćemo", završio je Lukas.

Autor: S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>