Region

Svet

Slobodan Rakić: Milica Pavlović najbolje meša (Foto)

Ono po čemu se on razlikuje od drugih je i životna ostvarenost. Iako je mlad, već je oženjen, a ima i ćerku, a sa druge strane u "džepu" ima i fakultetsku diplomu. Sada kada mu je krenula pevačka karijera, on je i dalje skroman sa svojim životnim ciljevima, a primarna mu je želja da ima još dece, a ne džipove, vile i druge materijalne stvari.

Slobodan Rakić: Milica Pavlović najbolje meša (Foto)





U intervjuu za "Pulsonline" otkriva svoje utiske od predstavljanja svoje prve pesme "Devojko iz mojih snova":

- Kada sam prvi put izvodio svoju pesmu, izgledalo mi je sve tako čudno. Možda zato što je moja i ja sam neverovatno bio srećan i smejao sam se sve vreme. Toliko mi je drago što sam uspeo da uđem u top 6 i što sam došao do finala bez ijednog ispadanja u takmičenju. Samu pesmu kao da sam ja pisao. I to sam ja i pesma me opisuje u potpunosti. Jelena iz mojih snova.

Kako tvoja nova pesma prolazi na nastupima sa ostalim finalistima "Zvezda Granda"?

- Primetio sam da na nastupima većina gostiju sa mnom moju pesmu. Mislim da je to znak da pesma dobro prolazi.

Pošto si pevao i pre "Zvezda Granda" na nastupima, koliko se sada tvoji nastupi razlikuju? Kako se osećaš kada pevaš zajedno sa finalistima?

- Što se tiče nastupa, sve se promenilo. Sada mi je mnogo lakše da pevam, zato što pevam mnogo manje nego pre, a saradnja između nas je savršena. Funkcionišemo kao da deset godina pevamo i radimo zajedno i pravo mi je zadovoljstvo da radim sa njima.

Da li ti je se honorar povećao nakon takmičenja?

- Naravno da mi se honorar povećao i sve sam zadovoljniji (smeh).

Rano si se oženio i dobio ćerku, da li sada žališ što si požurio? Da li žališ što ne možeš kao neke tvoje kolege, pa i iz ove sezone, da uživaš u popularnosti na sve moguće načine, pa i kod devojaka?

- Nijednog trenutka mi nije bilo žao ili krivo što sam se oženio. Ponosan sam na sebe što sam to uradio i ne patim za ludim provodima jer sam sve to već prošao pre ženidbe, a naravno da ponekad izađem sa kolegama. Međutim, za mene je najveće uživanje i provod kada se vratim svojoj kući i kada zagrlim svoju ćerkicu i svoju suprugu.

Kako se braniš od ženskih nasrtaja?

- Od lepšeg dela populacije se branim tako što im pokažem burmu i kažem im: „Žalim cure, zakasnile ste“.

Da li strahuješ da će ti javni život ugroziti sadašnji srećan brak?

- Nikome taj javni život, što se tiče braka, nije doneo toliko dobrog koliko lošeg. Ja se toga ne plašim i spreman sam na razne provokacije od strane novinara, ali im neću dati povoda da bilo šta loše napišu o meni i tako mi ugroze brak.



Sa kime od "Zvezda Granda" se najviše družiš?

- Sa svim kolegama sam u dobrim odnosima, ali sa Milicom Pavlović sam najbliži. Sa njom se dobro razumem i mnogo puta se prema meni ponela kao pravi prijatelj, a ja to ne zaboravljam. Mnogo mi znači što je imam kao druga jer je nenormlano dobra i pozitivna osoba.

Nemoguće je bilo ne primetiti tokom takmičenja da najviše igraš od svih takmičara. Pa pošto je kod takmičarki najviše igrala Milica Pavlović, da li bi bio spreman da sa njom uđeš u duel? Šta misliš, ko bi u tom duelu pobedio? Ko bolje vrcka – Milica ili ti?

- Hahahaha... ko sme sa Milicom u duel?! Ona igra za medalju. Odavno nisam video da neko tako dobro igra i naravno, ona bolje vrcka!

Šta očekuješ u Crnoj Gori na turneji?

- U Crnoj Gori očekujem da se dobro naradim, jer mi posao mnogo nedostaje. Želim da se pripremim za samostalni rad kada se odvojimo i počnemo sami da radimo. Posle Crne Gore se selim u Beograd sa porodicom i počeću da pripremam novu pesmu i naravno, da radim što više.



Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>