Region

Svet

Divna Karleuša i Zorica Marković ušle u Akademiju debelih kao takmičarke!

Došao je dan da još dvoje takmičara napusti Akademiju, jedan privremeno, a drugi trajno. Heroje je sačekalo još jedno iznenađenje. Dan izbacivanja je protekao potpuno mirno, bez većih fizičkih napora za takmičare. Oni su skuvali hranu po receptu koji im je preporučio tim nutricionista i kuvar Velimir.

Divna Karleuša i Zorica Marković ušle u Akademiju debelih kao takmičarke!



Ukućani su željno iščekivali veče i vreme zvaničnog merenja. Pošto je merenje obavljeno, vaga je pokazala da Akademiju trajno napušta Ljiljana Gajić Kosanović, dok je Snežana samo privremeno napustila Akademiju, sa, kako je rekla, odlučnom namerom da skine bar nekoliko kilograma do sledeće nedelje i vrati se među prijatelje.

Na Akademiju se vratio Darko Tanacković koji je uspeo da smrša više od 4 kilograma za samo nedelju dana. Međutim, iznenađenje koje je ukućane sačekalo su 4 nova VIP takmičara, koja se neće takmičiti sa njima, već će imati svoje merenje, ali će živeti i trenirati zajedno.

VIP takmičari su: Divna Karleuša, Zorica Marković, Lepi Bora, i pevač Neša iz “Gagi Benda”.

Najteži od VIP-ovaca je bio pevač hita “Zek Zek”, sa skoro 190 kilograma, dok je Zorica Marković imala nešto više od 97kg. Njih četvoro su se pridružili ostalim Herojima, a svakog ponedeljka će imati VIP merenje u 20:45h na televiziji Pink.

Divna i Zorica su se složile da je ovo odličan način da izgube kilograme, i da je sam koncept rijalitija prilično dobar. One su izrazile nadu da će uspeti da smršaju i da će se truditi bar onoliko koliko i naši Heroji.

Divna je kasnije, prilikom upoznavanja ostalih takmičara, prokomentarisala kako nije očekivala da će vaga pokazati taj broj kilograma. Kaže da ju je to iznenadilo, međutim, dodala je i da se nije merila već neko vreme. Ostali takmičari su dočekali VIP-ovce širom raširenih ruku, potrudivši se da se osećaju kao kod svoje kuće.

Autor: S.P.
Izvor: Svet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>