Region

Svet

Katarina Živković: Maštam o danu kada ću se ostvariti kao majka

Drugog jula pevačica Katarina Živković proslavila je svoj 23. rođendan. U intimnoj atmosferi Kaća i njen dečko Bane Janković uživali su u romatičnoj večeri daleko od očiju javnosti.

Katarina Živković: Maštam o danu kada ću se ostvariti kao majka



" Nisam želela da pravim veliku žurku jer mi najviše prijaju trenutci koje provodim sa Banetom i zaista smo uživali u intimnoj atmosferi restorana. Međutim pošto me je mnogo prijatelja zvalo tog dana, u poslednjem trenutku sam odlučila da u večernjim satima odemo na jedan splav, gde smo se fantastično proveli" - kaže Kaća.

Iako je njen dečko konstantno obasipa pažnjom i poklonima ona ističe da je ovoga puta uspeo da je obraduje.

"Bane me stalno iznenađuje, a ovoga puta se zaista potrudio. Dobila sam divne poklone, i za razliku od mene, on je veoma nepredvidim i maštovit. Svi pokloni su mi podjednako dragi, tako da ne bih mogla ni jedan da izdvojim".

Budući da su i sebi i javnosti dokazali da je njihova ljubav dovoljno jaka kada može da podnese veliki medijski pritisak, sasvim je izvesno da će venčanja biti, ali na to pitanje oboje odgovaraju misteriozno.

"Naravno da sam Kaći za rođendan poželeo i nekoliko intimnih želja koje se tiču naše budućnosti, ali o tome ne bih govorio javno" - rekao je Bane.

Ipak, Kaća ne krije da ponekad razmišlja o najvažnijoj životnoj ulozi: "Kao i svaka devojka, maštam o beloj haljini i o danu kada ću se ostvariti kao majka, ali pustimo da nas život vodi. Zasad nam je lepo ovako i nigde nam se ne žuri. Ipak, postoje neke na koje niko ne može da utiče, a sigurno je da ćemo ih dočekati sa velikom radošću i uzbuđenjem. Ko zna, možda sam gaseći svećice baš poželela bebu" - zaključila je Kaća.

Autor: J.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>