Region

Svet

I Jelena Karleuša podlegla čarima turskog glumca (Foto)

Od kako je serija "Sulejman veličanstveni" krenula da se prikazuje na domaćim kanalima izazvala je mnoge polemike. Jedni su osuđivali drugi su je sa oduševljenjem prihvatili, a ima i onih trećih koji su seriju počeli da gledaju zbog glumaca.

I Jelena Karleuša podlegla čarima turskog glumca (Foto)



Halit Ergenc, Onur ili Sulejman, je prvi na listi popularnosti u našoj zemlji, za njim je njegova supruga Berguzar Korel, ali poslednjih dana sve veću pažnju domaće javnosti privlači stameni smederevac Bali-Beg Malkočević odnosno glumac Burak Ozčivit.



Burak je rođen u Istanbulu pre 27 godina, glumac je i maneken. Iza sebe ima pet snimljenih serija i jedan film kao i mnogo modnih editorijala.

U seriji "Sulejman veličanstveni" igra u nekoliko epizoda prve sezone, a moramo razočarati sve obožavaoce, do kraja sezone on će biti optužen za izdaju, osuđen na smrt, ali dalje morate videti u samoj seriji koja je trenutno na letnjoj pauzi.



Inače poslednjih dana fotografije mladog glumca obilaze sve društvene mreže i ima sve više i više pratioca na tviteru, a ovom lepom manekenu nije odolela ni Jelena Karleuša:



Da li se to Jelena priprema za, ukoliko dođe do toga da se sa porodicom preseli u Tursku na neko vreme, nove prijatelje ili je u pitanju čista privlačnost, a možda i jednostavno osećaj za lepo koji ona svakako ima, ne znamo, ali se nadamo da će Burak uzvratiti tako što će zapratiti našu Divu.

Autor: S.P.
Foto: svetplus.com, internet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>