Region

Svet

Tijana Dapčević: Rodjena sam da zavodim

Pevačica Tijana Dapčević pokazala je nedavno svoje duge noge, postavivši na Fejsbuk sliku u provokativnom trikou sa snimanja spota za pesmu “Opet Beograd”, sa kojom je poručila da je liniju dovela u red. Mada je posle porođaja vodila dugu bitku sa kilogramima, Tijana je konačno uspela da izvaja telo i da izgleda bolje nego pre trudnoće. Dok iščekuje premijeru spota, koji je snimljen pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića, pevačica vredno trenira kako bi sačuvala vitku figuru.

Tijana Dapčević: Rodjena sam da zavodim



“Čujem komentare kako provociram dugim i lepim nogama, pa ako ćemo tako, to radim od kada sam se rodila, samo sam ih vešto krila”, rekla nam je “u prolazu” Tijana Dapčević. “Ustanovila sam da nisam ni ćorava, ni grbava ni glibava, pa sam rekla sebi: ‘Ajd’ i ja da se skinem kao svaka pevaljka, za šta da ih čuvam’. Reakcije su bile veoma pozitivne, tako da nameravam češće da pokazujem svoje noge (smeh). Neću pobeći od sebe i obući roze minić od streča. To se neće dogoditi u naredna tri života, ali svakako da ću furati malo ležerniji stajling sa ukusom.”

Pohvale vam stižu i na račun nove frizure… “Od kada sam smršala, počele su da pristižu i druge promene. Više nemam ni kratku frizuru jer sam smatrala da je vreme da pustim kosu. Trenutno sam u najgoroj fazi, jer ne mogu da je vežem, ali da se blajham više neću. Užasno mi je tanka kosa.”

Na šta prvo pomislite kada se probudite? “O, bože, zar mora ovako rano. Budim se u osam, što je za mene rana zora. Vodim svakog drugog dana sina Vuka u obdanište, dok ga ostalim danima čuva tata. Zatim odlazim na trening, a posle toga me čekaju ostale dnevne obaveze.”

Sa kojim mislima odlazite na spavanje? “Još jedan prođe dan, uzburkan ko more… Na spavanje odlazim u zavisnosti od toga da li imam svirku, jer tada ležem s prvim petlovima. Slobodnim danima sam već oko ponoći u snovima.”
Šta vas je poslednji put obradovalo? “Svakog dana me obraduje sin nekim gestom, jer je sada u najzanimljivijem dobu. Ima gotovo tri i po godine, od kada otvori oči, pa dok ne legne uveče, stalno nešto priča.”

Koga ste vi poslednji put obradovali? “Ne sećam se konkretne stvari, ali neka bude da sam prijatno iznenadila supruga Milana, kada sam pre dva dana bez najave doputovala u Beograd. Nije me očekivao”.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>