Region

Svet

Fanovi Milene Ćeranić prete novinaru

Nakon što je naša redakcija obavestila javnost o tome da je košarkaš Vladimir Dašić kidnapovao fotoreportera „Alo!“ i pretio mu zbog slika na kojima se vidi da izlazi iz zgrade pevačice Milene Ćeranić, njeni obožavaoci rešili su da stvar uzmu u svoje ruke. Naime, novinarki našeg lista stigle su preteće poruke od osobe koja je po svemu sudeći jedan od pevačicinih obožavalaca kojim je verovatno htela da je zaplaši!

Fanovi Milene Ćeranić prete novinaru



"Kao prvo, ti si dokaz da se novinarstvom može baviti baš svako, svaka glupača sa tri srednje i sportskim sranjima. Milena za pet dana zaradi više nego ti za mesec, jadnice jedna koja se baviš tuđim životima. Ti si se našla da o nekom pišeš blogove bez ikakvog osnova, ko si ti, bre, šta si ti postigla? Jadnice jadna iskompleksirana. Milena je jedna od najtraženijih mladih pevačica na Balkanu. Radi i uvek je na naslovnicama i pleni svojom lepotom i izgledom, pogledaj malo sebe, pa ne bi mogla ni Nemanju da imaš, a ne nekog drugog" - stajalo je u poruci koja je stigla na „fejsbuk“ profil novinarke koja je juče napisala komentar za naš list ukazujući na nelogičnosti u izjavama Ćeranićeve. Naravno, nepismenu poruku smo lektorisali.

"E, svi će sad tebi da prete, možeš se pronaći. Ti neobrazovana propala novinarko, hoćeš da ulaziš u nečiji privatni život. Svi njeni fan timovi će reagovati da znaš, a ima preko 20.000 i više fanova" - napisala je izvesna osoba koja je, sudeći po pravopisu, završila „velike“ škole.

Da podsetimo, Milena Ćeranić je upravo zahvaljujući eksponiranju privatnog života dospela u žižu javnosti. Naime, ona je nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ sa tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem bila u rijalitiju „Farma“, gde su njihove ljubavne svađe i pomirenja pred kamerama bili dostupni svim gledaocima TV „Pink“.

Takođe, posle izlaska iz rijalitija, Milena je za novine govorila o vezi sa Nemanjom, kao i o raskidu koji se kasnije dogodio. Dakle, upravo na konto svog ljubavnog života i skandala koji su ga pratili, mlada pevačica je dobijala naslovne strane o kojima njeni fanovi pričaju. No, njeno je pravo da živi kako hoće, kao što i njeni obožavaoci mogu da je podržavaju, ali niko nema pravo da preti novinarima i da ugrožava slobodu medija. Ovim povodom smo pokušali da dobijemo komentar od Milene Ćeranić, ali u tome nismo uspeli do zaključenja ovog broja.

Izvor: Alo
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>