Region

Svet

Vip Survivor: Milan i Vlada sa Sebastijanom u finalu (Video)

Posle neprospavane noći zbog gledanja video poruka od kuće, pet preostalih takmičara kreće put novog izazova. Nakon ove igre, biće poznato ime drugog finaliste koji će se pridružiti Sebastijanu.

Vip Survivor: Milan i Vlada sa Sebastijanom u finalu (Video)



Na testu je izdržljivost. Takmičari treba što duže da ostanu na zidu u koji su zabodeni štapovi. Vremenom, štapove za koje se drže i na kojima stoje moraju da bacaju, što sve više otežava situaciju. Martina ispada već na startu, dok se ostali dobro drže. Vlada na pogrešan način izbacuje štap iz zida, zbog čega ispada iz daljeg takmičenja. Nakon njega leti i  Kristina, a mučno držanje Milana i Nikole na samo jednom štapu više leži baletskom igraču. Nikola prvi čestita uplakanom Milanu kome je drago što je uspeo da ispuni obećenje dato kćerki i stigne do finala.

Dok se Sibu kupa u znoju, Veliko veće se kupa u suzama. Oni dobijaju pisma od svojih najdražih, a emocije najviše obuzimaju Aleks i maja Lenu. Ava konstatuje da je roditelji najbolje poznaju, dok se Jelena raspamećuje pismom svoje kćerke koja joj saopštava da se umeđuvremenu verila. šminkerka kaže da joj je ovo jedan od najsrećnijih trenutaka ne samo u Survivoru, već u životu.

Po preuzimanju narukvice za finaliste, Milan odlazi na ostrvo gde ga čeka Sebastijan. Border ceo dan provodi sam opraštajući se od ostrva na kojem je proveo mesec dana. Tom prilikom sreće i mravojeda i konstatuje da mu je žao što nije nabasao na neku otrovnu zmiju. Iako ih se plaši, kaže da bi rado pokušao da ulovi neku, a onda je i pojede. Iako se dosađuje iščekujući da se njegovi saplemenici vrate iz borbe, Sebastijan ugledavši Milana sa narukvicom oduševljeno skače i grli čoveka koga je priželjkivao pored sebe u finalu.

Ostalih četvoro takmičara, posle prve očekuje i druga borba, a pobednik će ujedno biti i treći finalista. Zadatak svakog učesnika je da uz pomoć šibica, piljevine i drva zapali vatru u kofi koja je smeštena na jednoj strani klackalice, a da potom na drugom kraju klackalice napune kofu sa vodom kako bi podigli vatru i zapalili baklju na vrhu. U ovoj iscrpljujućoj borbi, Vlada osvaja treću kartu za finale!



Autor: J.B.
Foto: survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>