Region

Svet

Estradne zvezde koje su bile žrtve fizičkog nasilja (Video)

Milena Ćeranić je bila žrtva nasilja, i to na nastupu. Navodno, gazda lokala u kojem je pevala, udario joj je šamar, pošto nije znala da otpeva pesmu koja je naručena.

Estradne zvezde koje su bile žrtve fizičkog nasilja (Video)



Katarina Ostojić Kaja je takođe pretučena u hodniku jednog poznatog beogradskog kluba. Naime, Kaju je pesnicama napao nepoznati muškarac koji je ranije te večeri prišao pevačici i pokušao da je poljubi, ali je ona odbila nasrtljivog momka.Da stvar bude gora, niko iz obezbeđenja u tom momentu nije reagovao, tako da je pevačica bila u šoku.

Iako je dugo negirala da je bila žrtva nasilja, pevačica Mia Borisavljevvić je prema pisanjima medija "popila" batine od dečka Nikole Minića. Ali pre te horor-serije, Mia je, u toku nastupa u jednom beogradskom klubu bila žrtva maltretiranja i kik-boksera Dušana Panajotovića koji ju je vukao po klubu, nezadovoljan količinom pesama koju je pevačica otpevala.

Takođe, iste večeri, gradom je prostrujala vest kako je i Goga Sekulić dobila batine od istog Dušana Panajotovića, međutim pevačica je to demantovala, da bi nakon nekoliko dana uhvaćena u društvu kik-boksera kome je pružila ruku pomirenja. Zbog čega li kada nije bilo ničeg ružnog među njima?

Kako su pojedini mediji preneli, beogradski biznismen napao je Olju Crnogorac na nedavno održanom "Vajt senzejšnu" u Beogradskoj areni. On je fizički nasrnuo na atraktivnu voditeljku nakon što je odbila njegovo udvaranje.
Ali, kako kaže Olja, ovo nije prvi put da novinari prenapumpaju priču.
Povodom toga, oglasila se na svom Fejsbuk profilu:

"Da je taj nasrnuo na mene, sada bi mu bilo opelo".

Marina Tadić je na jednom splavu dobila šamar od fudbalera Ivice Dragutinovića. Naime, prema rečima očevidaca, pevačica je bila isuviše nametljiva, gađala kockicama leda fudbalera, a on je u tom momentu odreagovao refleksno.

Vesna Vukelić Vendi se zbog koleginice Cece Ražnatović potukla na pijaci. Prodavačica je napala Vendi zbog pogrdnih komentara o Ceci, a tuču pogledajte u video snimku.

Plejboj zečica, Soraja Vučelić je prema navodima medija dobila šamar od svog dečka u jednoj diskoteci u Atini, i to samo zato što su joj momci koji su bili u istoj, poslali ruže. Soraja je potvrdila da je bilo incidenata ali nije želela dublje da ulazi u priču.



Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>