Region

Svet

Nenad Mahmutović tražio 2.000 evra za učešće na Evroviziji?!

Željko Joksimović nastupiće 24. maja u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja za pesmu Evrovizije koja se ove godine održava u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

Nenad Mahmutović tražio 2.000 evra za učešće na Evroviziji?!



Željko Joksimović ovih dana vrši poslednje pripreme, kako bi 14. maja krenuo put Azerbejdžana, a ujedno se spekuliše o tome ko će se sa njim pojaviti na bini.

Posle spota "Nije ljubav stvar" koji je izazvao pozitivne reakcije širom Evrope, domaća delegacija došla je na ideju da se na sceni rame uz rame sa Željkom pojavi i Nenad Mahmutović, momak koji je u spotu pomoga Željku da jezikom znakova pesmu dožive i osobe sa oštećenim sluhom.

Srpska delegacija podnela je molbu da se umesto jednog člana Željkovog benda na sceni pojavi Nenad Mahmutović. U prvom trenutku evropska komisija je odbila zahtev domaće delegacije, jer je konačni spisak muzičara i izvođača bio sastavljen.

Ipak, posle nekoliko dana uspeli smo da dobijemo odobrenje i Nenad Mahmutović uvršten je u muzičare koji bi se sa Željkom pojavili 24. maja na bini.

Kako portal Svet Plus ekskluzino saznaje, Nenadu je ponuđeno 1.000 evra uz sve pogodnosti koje bi imao kao član Željkovog tima. Ipak, mladom Mahmutoviću takva ponuda nije odgovarala, nego je od srpske delegacije zahtevao honorar od 2.000 evra i mogućnost da povede i prevodioca za dodatnih 200 evra. Koliko je realan prohtev Nenada Mahmutovića prosudite sami?!



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>