Region

Svet

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)

Što je bliži Plemenski, tenzije su sve veće. Ava se sva uzvrpoljila, pa kao pčelica leti sa cveta Sebastijana na cvet Milana. Na Sebastijanovo pitanje da li je utučena jer zna da je ugrožena, Ava iznosi priču o Cezaru i Brutu, zapravo o sebi i Marku koji joj je rekao da će da glasa za nju. Milan joj skreće pažnju na prve dane u plemenu, kada su je muškarci štitili od izbacivanja i zamera joj što je glasala za Žareta, pa joj sada to svi uzimaju za zlo. I obećava joj da neće glasati za nju, iako ima debele razloge da to uradi.

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)



Sa druge strane, Aleks i Sebastijan pretresaju potencijalne ugrožene i Aleks zaključuje da bi volela da se Nevenova baklja ne ugasi i da bi rado videla leđa Nikoli koji „ničemu ne doprinosi, ali ima sreće što se uhvatio za Kristinine skute, pa je zaštićen“. Sebastijan lamentira nad Radovanom i zaključuje da je mnogo različitih karaktera u plemenu i da vlada opšti haos. Marko je apelovao na Maju Lenu da zauzme čvršći stav, a ne da trpi da bude kuvarica i da još dobija grdnju zbog toga. 

Na Plemenskom savetu stare priče u novom ruhu. Članovi Velikog veća, Mia, Jelena, Žare i Radovan pod maskama dočekuju „osuđenike“, naoštreni da ih dobro prodrmaju. Diskusiju otvara Marko, tvrdeći da se njegov i Martinin odnos pokvario, na šta mu ona odbrusi da je to njegov problem i da ona ne rešava tuđe probleme i da se sa njene strane ništa nije promenilo. Isto to kaže i Nevenu kada je rekao da ga je izneverila i da je Aleks sada njegov čovek od poverenja. Martina: „Ne mislim da sam ga izneverila. Rekla sam da nikad neću napisati njegovo ime na toj cedulji i nisam napisala. Ne mogu da rešavam tuđe probleme, nisam psihijatar“. Posle sitnih čarki, na red je došao i Avin scenski nastup. Ona je iskreno, iz srca, rekla da bi je strašno pogodilo kada bi Vlada, Milan i Sebastijan glasali za nju i da, na žalost, retko ko sme da je pogleda u oči. Onda je pomenula i Marka (čitaj prvi pasus, prim. aut.), da bi se na kraju pokarambasila sa Aleks koja ju je optužila da je prevrtljiva i da menja mišljenja kako vetar duva.

Članovi Velikog veća, iako puni entuzijazma, nisu mnogo rešetali bivše saplemenike, pa je samo Marko odgovorio na Jelenino pitanje da li će i dalje da se vodi političkom korektnošću kao kada nije pristao da se izbaci Vlada, na šta je Marko odgovorio da ga vodi zdrav razum. Neven je Žaretu odgovorio da bi, realno, trebalo da ispadne Ava, Radovan nije imao pitanja, a Mia je uživala u čavrljanju sa Majom Lenom. Na red je došlo i glasanje i naravno, niko nije dobio ogrlicu za lični imunitet, pa su se u mrtvoj trci našli Neven i Ava. Ipak, Neven je ugasio baklju, a Avi je pao kamen sa srca, pa je svima javno i glasno zahvalila. Ipak, njena sreća nije dugo trajala jer je Andrija najavio još jedan krug glasanja. Avin pobednički osmeh pretvorio se u grč, ali kada je Marko izabran za člana novog Velikog veća, plavookoj starleti zaigralo je srce.  „Ava Cezare!“



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>