Region

Svet

Adil: Uskoro postajem zet Džeja Ramadanovskog!

Adil Maksutović, pobednik je tek završenog četvrtog “Grand festivala”. Mladi fok pevač i dalje je u šoku nakon trijumfa, koji, kako priznaje, nije očekivao. U razgovoru za Telegraf Adil kaže da pobedu posvećuje svojoj devojci Ani, koju uskoro namerava da oženi, i otkriva kako je podneo neizvesnu završnicu glasanja:

Adil: Uskoro postajem zet Džeja Ramadanovskog!



“Iskreno, nadao sam se dobrom plasmanu, znao sam da imam odličnu pesmu, ali nisam očekivao pobedu, posebno ne u ovako neizvesnom glasanju”, skromno priznaje mladi pevač, koji je do poslednjeg kruga glasanja bio na drugom mestu, iza Dejana Matića. Razlika od sedam bodova pred poslednji krug delovala mu je nedostižno, ali ipak je, konačno i najpravednije, odlučio glas publike:

“Pred poslednji krug glasanja prišao sam Dejanu Matiću da mu čestitam, a onda su saopštili kako je glasala publika i ostao sam u šoku. Svi su povikali: “Ti si prvi, ti si prvi!” Bio sam siguran da će publika glasati za mene, ali da će se pesma baš toliko svideti svima, to nisam zaista očekivao.”

Adil je pobedu posvetio svojoj devojci Ani, kćerki Džeja Ramadanovskog:

“Pesmu posvećujem svojoj devojci. Zapravo, čitavu pobedu posvećujem Ani, jer bila je sve vreme uz mene, a mnogo smo naporno radili. Inače, nije sve od starta izgledalo da će se zavšiti pobedom. U početku mi se nije dopala prva verzija, nije to bio kvalitet koji sam očekivao, bio sam malo razočaran, ali onda smo uradili novu verziju, Saša Dragić i Dejan Abadić su napravili sjajnu stvar.”

Adil najavljuje da nema mnogo vremena za slavlje, ali da će trijumf ipak obeležiti sa najbližima:

“Proslaviću ovo sa Anom, porodicom, prijateljima i, naravno, da će u slavlju učestvovati i Džej, koji se mnogo obradovao zbog moje pobede. Inače, njegova ideja je bila da onako završim pesmu i svaki Džejov savet mi je dobrodošao.”

Adil je na kraju priznao da će uskoro i zvanično postati zet Džeja Ramadanovskog:

“Da, uskoro se ženim, sad je pravo vreme za to”, piše Telegraf.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>