Region

Svet

Opljačkan stan pobednika Parova Stevana Radivojevića!

U ekskluzivnom intervjuu za radio Svet Plus, pobednik rijaliti šou programa "Parovi", Stevan Radivojević otkriva da mu je pre par dana opljačkan stan.

Opljačkan stan pobednika Parova Stevana Radivojevića!



"Verovatno su mislili da u stanu držim novac od pobede, ali su se prevarili. Danas banaka ima na svakom ćošku, a ja svoje vrednosti kao ni novac sigurno ne držim u stanu. Nisam ih držao ni pre Parova, a kamoli sada", kaže Stevan u emisiji VIP Špajz.

Stevan apeluje na sve da povedu računa o svojoj i bezbednosti svoje imovine.

"Dosta sam uložio u nadzorni sistem, tako da su sada kamere svuda oko moje zgrade. Ono što je nestalo su stvari vredne meni. Nakit koji sam kupovao od kada sam došao u Beograd i koji mi mnogo znači. Nije mi jasno šta će lopovima moje naočare!?"

Njegova lepša polovina, Aleksandra Matić, kaže da je i ona poučena lošim iskustvom svog dragog, obezbedila sebe i svoj dom od kradljivaca.

"Meni nemaju šta da uzmu, sem nakita, koji je čista bižuterija, pa im se više isplati da odu do Bloka 70 i tamo kupe sve nego da mi obijaju stan. Šalim se. Stevanu su napravili haos u stanu, sve su ispreturali i polomili, nije prijatno bilo videti sve to i još uvek smo pod utiskom", kaže Aleksandra za radio Svet Plus.


Autor: Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>