Region

Svet

Vip Survivor: Jelena Maćić pretukla Miju Begović

Šminkerka nije mogla da izdrži provokacije hrvatske glumice pa je na Kostariki fizički nasrnula na nju, zapravo- "ubila" ju je od batina. Danima je Jelena pokušavala da kontroliše situaciju, ali je naposletku izgubila živce.

Vip Survivor: Jelena Maćić pretukla Miju Begović



Prvo je s Miom ušla u verbalni konflikt, a zatim i u fizički sukob, rekao je neimenovani izvor za Kurir i otkrio deo sočnog prepucavanja koje se čulo pre nego što su počele da sevaju pesnice.

"Pun mi te, bre, ku*ac, isfrustrirana babetino! Sad ću da ti pokažem gde ti je mesto", unosila se Jelena Maćić glumici u lice koja ju je izazvala:

"Hajde, baš da vidim šta možeš"- rekla je Mia. Jelena je skočila i ščepala je za kosu. Mia Begović je počela da je grebe svuda po telu, pokušavajući da se odbrani. Jelena je onako besna nasrnula na nju, pesnicama je udarajući, a raskrvavljena Mia nije mogla da se odbrani.

Od težih posledica glumicu su spasli ostali takmičari, uspevši da na jedvite jade odvedu Maćićku u stranu. Jeleni je nešto kasnije iz produkcije saopšteno da će biti sankcionisana, a u njenu odbranu stali su skoro svi „robinzoni“, tvrdeći da je bila izazvana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>