Ostalo

Sme�no

Dan trampe u Mikser hausu 1. aprila

Neprofitna kulturna organizacija "Mikser" i nevladina organizacija "Jungle Tribe" (Džangl trajb) organizovaće u nedelju, 1. aprila, Dan trampe tokom koga će svi koji donesu polovne delove kompjutera u "Mikser haus", dobiti tanjir pasulja, a one koji donesu najviše kompjuterske opreme očekuju i nagrade.

Dan trampe u Mikser hausu 1. aprila



Dan trampe pod nazivom "Trampililili" trajaće od 12 do 16 časova, a osim kompjuterskih delova, učesnici mogu doneti i knjige, odeću, igračke, stvari za kuću i trampiti ih za neki drugi komad.

Za one koji donesu najviše komjuterske opreme spremljene su nagrade: ulaznice za festival "Egzit", putovanje u Krakov za dvoje koje dodeljuje "Jungle Tribe", pozivnice za otvaranje "Mikser" festivala, pet tetovaža koje će na licu mesta raditi tattoo majstori studija "Candy Ink".

Ispravni delovi kompjutera biće sklopljeni u računare koji će, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda, biti donirani Svratištu u Krfskoj ulici, a u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani.

Trampi će se priključiti i ličnosti iz javnog života, poput Marka Somborca, koji će ovaj događaj obogatiti svojim karikaturama, kao i prodavci novina "Liceulice", među kojima je mnogo dece iz Svratišta.

U programu će učestvovati članovi "Cirkus sfere", škole salse "Ritmos Del Mundo", Kapoera kluba Beograd i Kapoera asocijacije Srbije, a za muzički deo programa biće zadužen bend "Zemlja Gruva".

Deo "Mikser hausa" (Karađorđeva 46) biće pretvoren u "ćoše za slobodno izražavanje", koje će voditi stend-ap komičari iz organizacije "Standup.Rs".

Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>