Region

Svet

VIP Survivor: Izbačena Mia Begović

Posle teške višesatne bitke koju je vodila sa sobom, Aleksandra se vraća u pleme regenerisana. Ava je masira, Stanija joj upućuje reči podrške, pa se slomljeni duh polako „ponovo puni energijom“.  Za to vreme muškarci uživaju u morskim dubinama, odakle vade jastoge, školjke i ribu. Dok Sebastijan roni, Žare i Vlada pecaju i, na opšte zadovoljstvo, slobodan dan Boruka provodi uz morske specijalitete: izuzetak je Ognjen koji se povlači „iz trpezarije“ jer ne jede morsku hranu.

VIP Survivor: Izbačena Mia Begović


I u Matambu je prilično mirno, s obzirom da ih očekuje Plemenski savet. Kristina prepričava kako je protekla njena potraga za imunitetom, ali čavrljanje uskoro prerasta u napeto ćutanje. Noć pada nad Matambo i oni skrušeno kreću put Plemenskog saveta.

Pod bakljama i ispitivačkim pogledima Andrije i Marijane, Matambo razvezuje jezike. Mia rasplamsava strasti tvrdnjama da se pleme "udružuje protiv gospođe Mije“, na čelu sa Markom. Glumica je pogođena odnosom plemena prema njoj, iako se pokazala „kao pobednik i vicepobednik u igrama“. Njen monolog o nepravdi koju nosi na plećima i kritikama na račun Kristine prekida njena ćerka Maja koja joj se otvoreno suprotstavlja i staje na stranu plemena. Potom Mia iznosi svoje mišljenje o Kristini: "Ona je pravo žensko...tako je mila i nežna...i pere stvari na potoku...a onda manipuliše ljudima...a ako sam ja tako loš čovek, zašto mi je plakala na grudima?“

Ovo poslednje razgnevilo je Kristinu i Nikolu koji zameraju Miji da je iznela tajnu koju joj je Kristina poverila u trenutku slabosti. Maja pokušava da urazumi majku, ali skrhana Mia traži da se glasa pa će sve biti jasno.

Sa jednim glasom protiv sebe nominovani su Neven i Radovan, dok Mia osvaja titulu liferovanog sa četiri ubedljiva glasa. Ona dostojanstveno napušta skup, a svoj glas za sledeće izbacivanje daje Marku. Bez pozdrava, Mia se pridružuje Jeleni na Ostrvu odbačenih. Mia pokušava da uspostavi neki dijalog, ali Jelena izgleda suviše umorno i neraspoloženo da bi razgovarala sa nekadašnjom cimerkom. I njih dve u tišini odlaze u noć...

Izvor: Survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>